صحبتي حاولت الانتحار واخدت امبارح الضهر شريط بورفين وشريط كتافلام ..واخر اليوم خدت شريط كورداون ..ورجعت بعدها ب٣ساعات وانهارده انتفاخ في وشها مع ريحة كريهة في جسمها

icon 18 ديسمبر 2018
صحبتي حاولت الانتحار واخدت امبارح الضهر شريط بورفين وشريط كتافلام ..واخر اليوم خدت شريط كورداون ..ورجعت بعدها ب٣ساعات وانهارده انتفاخ في وشها مع ريحة كريهة في جسمها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد الرحمن الصادق
طب عام
يجب مراجعة الطوارئ لكي يتم معالجة الجرعات الزائدة