صوابعى فى الصقعه او العرق بتورم ووجعانى وحكه كمان كتبلى دوا رونيكول ريتارد هل هو مناسب للحاله وإيه علاقته بالوجع وهو ممكن يزيد من وزنى ؟؟ انا عمرى 18 إيه الضرر منه

icon 27 يناير 2015
صوابعى فى الصقعه او العرق بتورم ووجعانى وحكه كمان كتبلى دوا رونيكول ريتارد هل هو مناسب للحاله وإيه علاقته بالوجع وهو ممكن يزيد من وزنى ؟؟ انا عمرى 18 إيه الضرر منه

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد الاسعد
طب عام
دواء محسن للتروية الدموية ويفضل تدفئة الأطراف و استخدام الدواء حسب رؤية الطبيب وعدم تكراره الى بعد استشارة الطبيب ،لا علاقة للدواء بزيادة الوزن بشكل مباشر