عملت اشعه مقطعيه للمخ بدون صبغه شهر وشهر عملت مقطعيه للصدر بدون صبغه و

icon 31 يوليو 2017
عملت اشعه مقطعيه للمخ بدون صبغه شهر 1 وشهر 3 عملت مقطعيه للصدر بدون صبغه وشهر 7عملت اشعه مقطعيه للبطن بالصبغه هل عرض نفسي للخطر ولو الاشعات سببت مشكله اعرف ازاي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد مرعي
طب عام
لا يوجد خطر باذن الله لان التعرض كان علي فترات متباعده ولكن يجب عدم تعريض نفسك للفحص الا في حالة الضروره