الاعراض الجانبية لعلاج crestor 10 mg

icon 9 مايو 2020
عند تناولي علاج cresrtor 10mg بسبب ارتفاع الدهون الثلاثية الى ٢١٤ ظهرت علي اعراض الحكة في الجسم والارق اتناول معه اوميغا ٣ هل اترك العلاج واستمر على الاوميغا ٣ فقط

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
استمر على العلاج حسب ارشاد للطبيب المعالج سلامات

استشارة طبيب الخاص مهم جدااا.. ارتفاع الدهون الثلاثيه فقط ولا معاها كوليسترول ومشاكل تانية ؟ كريستوفر عامة بيعمل كده بس انتظام الاكل وتقليل الجرعات واخذ العلاج في فترة صحيحة هيقلل الاعراض اوميجا 3 هيقوي المناعة ويديك نشاط ويحسن وظائف الكبد بس مش هيكسر الدهون أو يقللها.. نسبة الدهون الثلاثية مش عالية اوي بس محتاج نظام غذائي معين والتزام.. سلامتك.. ممكن تفاصيل أكثر للمساعدة

الدكتور احمد علواني عثمان
طب عام

استشارة طبيب الخاص مهم جدااا.. ارتفاع الدهون الثلاثيه فقط ولا معاها كوليسترول ومشاكل تانية ؟ كريستوفر عامة بيعمل كده بس انتظام الاكل وتقليل الجرعات واخذ العلاج في فترة صحيحة هيقلل الاعراض اوميجا 3 هيقوي المناعة ويديك نشاط ويحسن وظائف الكبد بس مش هيكسر الدهون أو يقللها.. نسبة الدهون الثلاثية مش عالية اوي بس محتاج نظام غذائي معين والتزام.. سلامتك.. ممكن تفاصيل أكثر للمساعدة

تعليقات الزائرين

Elya Benaissa Elya Benaissa

انا كان عندي نفس الرقم 2,14دهون ثلاثية قمت بالابتعاد على السكريات واللحوم لمدة شهر ونصف عاد الى طبيعي 0,90

icon 11 مايو 2020