عندى ارق ومش بعرف انام ممكن انام طول الليل ساعه ساعتين بالكتير اوى وبن

icon 19 أكتوبر 2018
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته عندى ارق ومش بعرف انام ممكن انام طول الليل ساعه ساعتين بالكتير اوى وبنام من كتر التعب ومجربتش انى اخد منوم

إجابات الأطباء على السؤال

اشغل  نفسك  بالمطالعة والقراءة ولا تذهب لغرفة  النوم  قبل الحاجة لذلك ,سلامات

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

اشغل  نفسك  بالمطالعة والقراءة ولا تذهب لغرفة  النوم  قبل الحاجة لذلك ,سلامات