عندي برد من اول يوم العيد باخد فلوتاب + دوا منتكس للكحة بحس ساعة النوم في حرقان جامد ف صدري حموضة تقريبا خصوصا عند النوم على الجانب الايسر اخد اية منهم . وسعال مع كل دور برد

icon 21 يوليو 2015
عندي برد من اول يوم العيد باخد فلوتاب + دوا منتكس للكحة بحس ساعة النوم في حرقان جامد ف صدري حموضة تقريبا خصوصا عند النوم على الجانب الايسر اخد اية منهم . وسعال مع كل دور برد

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد الاسعد
طب عام
غالبا لديك التهاب في الشعب الهوائية يفضل الكشف سريريا لتلقي العلاج الأمثل