كيف ان طولي توقف ام لا وطولي

icon 5 أغسطس 2015
كيف اعرف ان طولي توقف ام لا...عمري 20 عام وطولي 180

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سمير نعيم
الحساسية والمناعة
هذا يختلف بين الإناث والرجال ..اجمالا لدينا قاعدة طبية بأن الامل موجود للطول مابين سن ال 18-22 من العمر ...على كل يجب مراجعة اخصائي هرمونات ولديه الفحوصات المناسبة ليعرف هذه الامور وخاصة بعد الفحوصات الشعاعية الازمة ..
الدكتورة براءة غازي عبيدات
طب عام
لايمكنك الجزم بذلك فالطول تقريبا يتوقف بين (18-25) سنة .

تعليقات الزائرين

م م

لو سمحت ياريت حد يرد عليا انا دلوقتي عندب18سنه وطولي166 وانا بصراحه مش راضي عن نفسي خالص ف ياريت لو قي اي دوا اي حاجه تطولني الموضوع صعب فعلا

icon 5 سبتمبر 2023