لو سمحت انا كان ظهرلي بقعة دم في عيني ليها اكتر من يوم ورحت ل قالي ماف

icon 20 ديسمبر 2017
لو سمحت انا كان ظهرلي بقعة دم في عيني ليها اكتر من 20 يوم ورحت لدكتور قالي مافي مشكلة في العين ومازلت مختفتش اية السبب وباخد فايتمين سي ومع العلم وجود صداع في العين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
قد يكونجرح خارجي واحيانا يستغرق وقت للامتصاص , بداية تنتشر البقعة ثم يخفت لونها تدريجيا ,لا تعرضعينيك للهواء والغبار والشمس وزالاضواء والشاشات الالكترونية ,قد يساعدك علاج قطرات التحسس للعيون, سلامات