لو سمحت يا انا عندى وكنت ادخن الحشيش ع مدار سنين متقطعة ولكنى توقفت عن

icon 19 سبتمبر 2015
السلام عليكم لو سمحت يا دكتور انا عندى 22 سنة وكنت ادخن الحشيش ع مدار 3 سنين متقطعة ولكنى توقفت عن شربها منذ 10ايام متى اسرع وقت اقوم فية بتحليل بول ولا يظهر فية الحشيش ع الرغ

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طايل حسن المصري
طب عام
لا يقل عن 3 اسابيع
الدكتور علي عبدالرحيم الابراهيم
طب الاسرة
اعمل فحص بول بعد 6 أسابيع مع شرب الماء بكره مع أكل متزن يحتوي علي الخضروات والفواكه ومارس الرياضة