لو سمحت يا انا كنت بلعب كوره واتخبطت في تحت صدري تحت باطي اليمين بالظب

icon 20 يونيو 2015
لو سمحت يادكتور انا كنت بلعب كوره واتخبطت في تحت صدري تحت باطي اليمين بالظبط وبقالها مده ومش عايزه تروح ولما بلعب كوره واخلص لعب الوجع بيزيد وكمان بيسبب مشاكل في النوم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خلدون ابو دقه
جراحة صدر
انت بحاجة لاجراء صورة صدر شعاعية، مع معاجة بالمسكنات المحيطية او المركزية، لكنك تحتاج لفحص طبي للتقييم واختيار العلاج اﻷمثل لك فهناك مسكنات تخرش المعدة واخرى تؤثر على التركيز.