لو سمحتو تردو علي انا عايشه في رعب بسبب ان في صنارة صيد كانت واقعه في

icon 11 يوليو 2015
لو سمحتو تردو علي سؤالي ضروري انا عايشه في رعب بسبب ان في صنارة صيد كانت واقعه في الشارع ونخزت بنتي في صابعها ومن يومها وانا مرعوبه وخايفه بسبب العدوي بالله عليكم تطمنوني بسرع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايمن الجياب
طوارىء
بعدم وجود احمرار في المنطقة او تورم او حرارة هذا يعني عدم وجود اي التهاب