هل الذهاب للمستشفى اصرف العلاج الشهرى خطر علما اننى من كبار السن

icon 8 مايو 2020
ليس لى اى اعرض بس من كبار السن كيف أحمى نفسي من الاصابة من فيرس كورونا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد علواني عثمان
طب عام
اولا.. ممكن تخلي أي حد يجيبلك العلاج ده سهل ومتاح.. ثانيا.. البس كمامه وجلفز واغسل أيدك وبوقك ووشك بالمايه والصابون في اي وقت وماتسلمش ع حد وابعد عن التجمعات بقدر الامكان.. عفاكم الله