ممكن تفسير ابه اللى بيحصلى ده بحس بارتخاء بسيط ف عضلات العين ورجلى بحس كان فيها تيار كهربا وجسمى اوقات بينمل وبعرق وجسمى بيسخن وساعات شد حولين الجبهه وعدم اتزان ومعنديش انيميا

icon 5 نوفمبر 2018
ممكن تفسير ابه اللى بيحصلى ده بحس بارتخاء بسيط ف عضلات العين ورجلى بحس كان فيها تيار كهربا وجسمى اوقات بينمل وبعرق وجسمى بيسخن وساعات شد حولين الجبهه وعدم اتزان ومعنديش انيميا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ولاء عادل
طب عام
كام مره حدث هذا؟ وعلي فترات اد ايه؟  هل في مشاكل في النوم او الوزن؟