هل ابرة وخز السكر تنقل مرض السكر عن طريق استعمالها مباشرة من المريض الى السليم

icon 17 نوفمبر 2018
هل ابرة وخز السكر تنقل مرض السكر عن طريق استعمالها مباشرة من المريض الى السليم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
لا تنقل مرض السكر ولكن قد تنقل  العدوى من امراض معدية اذا كان مصاب با  المعني , سلامات

تعليقات الزائرين

نهى نهى نهى نهى

السلام عليكم دخلت ابرة سكر بالخطأ الي اصبعي ونزل من اصبعي كمية قليلة من الدم علما بان الابرة كانت مستعملها شخص مريض السكر ...سؤالي هل ينتقل لي هدا المرض لقدر الله

icon 7 نوفمبر 2020
زائر زائر

انا وخزت نفسي بالخطا وانا بفتح حقنه الانسولين لوالدتي مع العلم انها لم تكن مريضه بأي شيء اخر غير السكر هل ف خطورة ف ذلك

icon 16 أغسطس 2021
زائر زائر

انا اتشكيت من ابرة مريض سكر من كام سنه كده انا عندي السكر ولا معنديش

icon 29 يونيو 2022
زائر زائر

على اي رقم احط ابرة الوخز بس ما يطلع دم احط على الشريط؟

icon 24 أكتوبر 2022
زائر زائر

اتشكيت بسرنجه الانسولين وانا بفتحها واديت بيها الدوا لوالدتي مكنتش اعرف انه غلط وانا معنديش اي امراض معديه ولا مشاكل صحيه خالص هل كده في خطر عليها؟

icon 4 يونيو 2023
عمرو إبراهيم عمرو إبراهيم

اتشكيت بإبرة الأنسولين بالخطأ بعد ما اديت الجرعة لأحد أقاربي ما الإجراء الذي يجب علي اتخاذه علما بأني اجهل حالته المرضية

icon 20 سبتمبر 2023