شخص اصابته ابره وخز السكري مباشره من المريض

icon 13 مايو 2020
هل إبرة وخز السكري الصغيره المستخدمه لقياس السكر تنقل السكري من المصاب الى السليم مباشره بعد استخدامها من المريض؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. مرام ياسر الزبون
طب عام
لا لا تنقل الإصابة بالسكري لان السكري مرض اختلال الانسولين وليس التهاب بكتيري او فيروسي

تعليقات الزائرين

Nony Fathy Nony Fathy

انا والدى مريض سكر واتشكيت بالبره جامده لدرجه الابره وصلت العظم ووالدى كان لسه طالع من المستشفى ببسب وظائف الكلى كانت عاليه والكبد كان متتضخم جداااااااا وملتهب واامراره بس طلع وظبتو الوظائف الاتنين الحمد لله وطع والابره اتشكيت بيها لما طلع حصل كظه معايه هل فى ضرر بس وجعانى مكانها اوووى لانها فى عظم العقله الاصبع

icon 20 أكتوبر 2023