هل القهوه بتأثر على التركيز وقت المذاكره وياريت تكون الإجابه فيها كل اضرار القهوه بس انا مش بشرب كتير انا بشربها باعتدال وياريت الرد يجماعه انا فى ثانويه‍ عامه‍ والنوم مش مظبط

icon 11 يونيو 2019
هل القهوه بتأثر على التركيز وقت المذاكره وياريت تكون الإجابه فيها كل اضرار القهوه بس انا مش بشرب كتير انا بشربها باعتدال وياريت الرد يجماعه انا فى ثانويه‍ عامه‍ والنوم مش مظبط

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد المثقال
طب عام
يمكن ان تسبب بعض التوتر والقلق لدى البعض يمكن اسبدالها بكميات وافرة من الماء