عمري ٢٢ ولكن طولي يعتبر قصير بعض الشي هل هي مشكلة جينيه ؟ طولي ١٦٧ والوالد طوله ١٧٨ والوالدة ١٥٩ خوالي طوال لدرجة انه خالاتي بطولي واعمامي طولهم فوق ١٧٠ مالمشكلة ؟

icon 20 فبراير 2019
عمري ٢٢ ولكن طولي يعتبر قصير بعض الشي هل هي مشكلة جينيه ؟ طولي ١٦٧ والوالد طوله ١٧٨ والوالدة ١٥٩ خوالي طوال لدرجة انه خالاتي بطولي واعمامي طولهم فوق ١٧٠ مالمشكلة ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
قد يكون سمة وراثية من الاجداد , وطولك مقبول ولا توجد مشكله ’ سلامات,
الدكتور وليد رجب كامل
طب عام
طول حضرتك مناسب بالنسبه لمتوسط طول الاب و الام ولا توجد مشكله