١٩ انثى اشعر بضيق في التنفس واحيانا وجع في الصدر منطقة القلب

icon 24 سبتمبر 2017
عمري ١٩ سنة انثى اشعر بضيق في التنفس واحيانا وجع في الصدر منطقة القلب

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
الأنيميا يمكن أن تسبب ذلك كم نسبتها عندك

تعليقات الزائرين

Rowayda Mohamed Rowayda Mohamed

٢٠سنه حاسه بضيق تنفس وحاجه كاتمه ع صري وفي حلقي وساعات بحس ضربات قلبي سريعه روحت المستشفى قالولي ضربات القلب كويسه والاكسوجين كويس والضغط تمام مش عارفه اي الكتمه دي ساعات بخاف وبحس ان ممكن اموت فيها

icon 31 ديسمبر 2022
زائر زائر

19سنه حاسه بضيق تنفس وحاجه كاتمه ع صدري وفي حلقي وساعات بحس ضربات قلبي سريعه روحت المستشفى قالولي ضربات القلب كويسه والاكسجين كويس والضغط تمام مش عارفه اي الكتمه دي ساعات بخاف وبحس ان ممكن اموت فيها

icon 17 يوليو 2023