اعلى الفم فى منطقة الحنك الصلب فى الشتققات الموجودة دى فيها مثل حبة صغير ملتهبة فيها بقالها اكثر من 3 شهور وروحت لكذا دكتور فم وقالولى انها عادية وانها من الحاجات السخنة

icon 13 ديسمبر 2015
اعلى الفم فى منطقة الحنك الصلب فى الشتققات الموجودة دى فيها مثل حبة صغير ملتهبة فيها بقالها اكثر من 3 شهور وروحت لكذا دكتور فم وقالولى انها عادية وانها من الحاجات السخنة

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد ابو رضوان
طب اسنان
ننصح بمراجعه طبيب اسنان اخصائى امراض فم