اعني من تورم في الخد الايمن والشفة العليا وظهرت هذه الحالة قبل ثلاث ايام بعد ان قمت بتنظيف اسناني

icon 26 فبراير 2016
اعني من تورم في الخد الايمن والشفة العليا وظهرت هذه الحالة قبل ثلاث ايام بعد ان قمت بتنظيف اسناني

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو عبد الرحمن
طب اسنان
ألف سلامة . طبعا لابد من زيارة الطبيب لعمل الكشف و التشخيص الدقيق لكن الورم اللي ظهر ممكن يكون سببه التهاب اللثة أو التهاب عصب السن و في الحالتين لابد من مراجعة الطبيب