ألم حاد في الاسنان ب العلم اني بدرس برة وراجعت طبيب وصفلي اوجمانتين واخدتو كورسين وارتحت ودحين رجع الالم تاني باخد بروفين بس مش نافع اعمل ايه وباقي شهر ع رجعتي السعودية

icon 28 أبريل 2016
ألم حاد في الاسنان ب العلم اني بدرس برة وراجعت طبيب وصفلي اوجمانتين واخدتو كورسين وارتحت ودحين رجع الالم تاني باخد بروفين بس مش نافع اعمل ايه وباقي شهر ع رجعتي السعودية

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ياسر عنجراني
طب اسنان
خذ مضاد حيوي azethromycin مع المسكن ،انا اعلم انه قد يلومني بعض الأطباء على هذا الجواب و لكني اعلم ان المعالجة هناك مرتفعة الثمن جدا