المساعده تعرضت لمشكله نفسيه اكتر من شهر ونصف في وقت المشكله كان لساني

icon 8 نوفمبر 2018
ارجو المساعده تعرضت لمشكله نفسيه من حوالي اكتر من شهر ونصف في وقت المشكله كان لساني منمل وتقيل من الصدمه بس المشكله عدت وبدات اتحسن واتكلم عادي بعدها بدات الاحظ مخارج الحروف غ

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد حسن قلم
طب اسنان
أنصحك بمراجعة اختصاص نطق وتخاطب فهو سيساعدك في التغلب على هذه المشكلة .
الدكتور احمد بدر
طب اسنان
حاول ترجع لطبيب الأسنان ليفحصك جيدا لانه ممكن يكون سبب لاتعلمه