انا آنسه بهتم بتنظيف اسنانى و مع ذلك كلها سوست حتى ضروس العقل اللى لسه

icon 1 أغسطس 2015
السلام عليكم ,,انا آنسه 20 سنه بهتم بتنظيف اسنانى و مع ذلك كلها سوست حتى ضروس العقل اللى لسه بتطلع ازاى احاول الحق نفسى اللى بحشيه بيدخله سوس تانى ..جزيتم الجنه

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد ابو رضوان
طب اسنان
وعليكم السلام ان مرض تسوس الاسنان من الامراض التى تؤدى الى فقدان الاسنان اذا لم يتم الاهتمام والمعالجه اولا باول لذا ننصح بمالجه الاسنان المصابه جميعها ولو كانت فى بدايتها للحد من انتشار التسوس بشكل سريع اشرحى لطبيب اسناك وضعك لكى يقوم بازالة التسوس من الاسنان ولا يدع اية نقطه من التسوس خوفا من عوده التسوس مره اخرى فى نفس الضرس المعالج
طاقم الطبي
قد تكون طبيعة اسنانك ضعيفه. عليك الاهتمام بنظافة الاسنان و معالجة التسوس فور ظهوره و اتباع نظام غذائي سليم و الابتعاد عن شرب الشروبات الغازيه و مراجعة طبيب الاسنان الدورية كل ٦ شهور للفحص.