انا ابتلعت حاصرة من حواصر التقويم ب اسناني مع الطعام هل تشكل خطر ع جسم

icon 20 مايو 2017
مرحبا انا ابتلعت حاصرة من حواصر التقويم ب اسناني مع الطعام هل تشكل خطر ع جسمي؟ و من المفترض ان يكون ذلك بالحسبان عند الاطباء اريد اجابة سريعة خائفة؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. اماني العساف
طب اسنان
لا خطر في ذلك ستخرج مع فضلات الطعام اثناء الاخراج .... و يمكنك اخبار طبيبك بذلك

تعليقات الزائرين

Mariam Elkady Mariam Elkady

انا لو بلعت جهاز التقويم ده صغير جدا هيحصل حاجه عشان انا خايفه اوى ممكن يحصل حاجه

icon 1 فبراير 2023