انا تعبت من عدم فتحة الفكين بعد خلع ضروس العقل الفتحة سنتي واحد من شهرين ونصف وانا مش لاقي طبيب كويس كل طبيب بكلام مختلف ارجو التوجيه الصحيح منكم ومحدش يقول راجع الطبيب

icon 7 ديسمبر 2015
انا تعبت من عدم فتحة الفكين بعد خلع ضروس العقل الفتحة سنتي واحد من شهرين ونصف وانا مش لاقي طبيب كويس كل طبيب بكلام مختلف ارجو التوجيه الصحيح منكم ومحدش يقول راجع الطبيب

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هل قام اي من الاطباء اللذين راجعتهم بعمل صورة اشعه؟ اذا كنوا كلهم اجمعوا ان امورك سليمة فيكون السبب نفسي لا اكثر. ابداء بتمارين فتح الفم لوحدك و حاول ان تفتح الفم باكبر قدر ممكن و كرر التمرين مرات عديدة.