انا عملت عملية قص اللثة بلكاي وبعدها اتحطلي حاجة شبة المعجون والمفروض كنت افضل بيها اسبوع بس انا شلتها وبعدين حطتها تاني ده غلط ؟ وبعدين لاقيت اللثة فيها حاجات بيضة مطرح القص

icon 10 أكتوبر 2015
انا عملت عملية قص اللثة بلكاي وبعدها اتحطلي حاجة شبة المعجون والمفروض كنت افضل بيها اسبوع بس انا شلتها وبعدين حطتها تاني ده غلط ؟ وبعدين لاقيت اللثة فيها حاجات بيضة مطرح القص

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
راجعي الطبيب للفحص و تقرير الاجراء.
د. احمد ابو رضوان
طب اسنان
الماده الت توضع بغد العمليه الجراحيه للثه تقوم على تخفيف الالم وتثبيت الاسنان والمساعده على الالتئام وهى مهمه جدا بعد العمليه الجراحيه ننصح بمراجعة طبيبك