انا كنت عامل حشو عصب من اسابيع بس في الم خفيف حتى بعد ما خلصت الحشو رو

icon 19 يوليو 2016
انا كنت عامل حشو عصب من 3 اسابيع، بس في ألم خفيف حتى بعد ما خلصت الحشو، روحت لنفس الدكتور قالي في منطقه عاليه زياده ، ظبطها بس ما زال الألم الخفيف مستمر . سببه ايه واعمل ايه ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ياسر عنجراني
طب اسنان
أخشى أنه لا بد من إعادة معالجة السن و يفضل ان تأخذ برأي أخصائي حذور أسنان