بنتى ا سنتين ونص عملنا حادثه صغيره فكانت الوقعه على وجهها فى وفى من ال

icon 22 أغسطس 2018
السلام عليكم بنتى سنها سنتين ونص عملنا حادثه صغيره فكانت الوقعه على وجهها فى وفى 2 من السنان اتكسرت وفى مكان اللثه متاكل منه من الوقعه فهل يحتاج الى عمليه لازمه ام لا وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

وعليكم السلام

لابد من مراجعة الطبيب ليتأكد من حيوية الأسنان المكسورة وكذلك التأكد من عدم وجود كسر في جذور الأسنان أو في العظم المحيط بالأسنان .

الدكتور خالد حسن قلم
طب اسنان

وعليكم السلام

لابد من مراجعة الطبيب ليتأكد من حيوية الأسنان المكسورة وكذلك التأكد من عدم وجود كسر في جذور الأسنان أو في العظم المحيط بالأسنان .