هل انا مريضة بالسرطان ام هذا مجرد خراج ام لا وهل يستلزم عملية

icon 17 فبراير 2020
منذ حوالي عام ونصف خلعت نابي وكانت الام شديدة لا تفارقني رغم اخذي للمسكنات فجأة بعد عناء توقف الالم ولكن ظهرت بقعة بنفسجية حمراء منتفخة قليلا لا تؤلمني ولكن احيانا تسيل بالدم

الملفات المرفقة:

b36a6d53-0838-4ab5-805c-b24f06818c1b

إجابات الأطباء على السؤال

لازم عينه ال بيحدد العينه فقط ال هنعمله هتاخدي مضاد حيوي ومسكن لمده اسبوع لو مصغرتش ف الحجم او قلت هتروحي لدكتور جراحه اسنان ياخد عينه وان شاء الله لوكان ورم يكون حميد لان الاغلب بيكون حميد مش خبيث

الدكتورة لينا محمود عبد العظيم
طب اسنان

لازم عينه ال بيحدد العينه فقط ال هنعمله هتاخدي مضاد حيوي ومسكن لمده اسبوع لو مصغرتش ف الحجم او قلت هتروحي لدكتور جراحه اسنان ياخد عينه وان شاء الله لوكان ورم يكون حميد لان الاغلب بيكون حميد مش خبيث

لا داعي للقلق واحتمال كبير ان يكون احتقان دموي او ناسور لبقاية التهاب سابق او للسن المجاور ..لذا تحتاجين لمعاينة من المختص مع اخذ الاشعة

د. يعرب الشمري
طب اسنان

لا داعي للقلق واحتمال كبير ان يكون احتقان دموي او ناسور لبقاية التهاب سابق او للسن المجاور ..لذا تحتاجين لمعاينة من المختص مع اخذ الاشعة