خلعت ضرسي من شهر وكان في قطنتين وانا مش عارفه ونسيت القطنه التانيه لمده 3 ايام وبعدها بقي في التهابات ومش بتخف.

icon 11 يونيو 2019
خلعت ضرسي من شهر وكان في قطنتين وانا مش عارفه ونسيت القطنه التانيه لمده 3 ايام وبعدها بقي في التهابات ومش بتخف.

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد انس حيدر
طب اسنان
يجب مراجعة طبيب الأسنان و إجراء فحص سريري لمكان القلع . وصف مضاد التهاب و تنظيف مكان القلع مع وضع ضماد دوائي يساعد بتحسين الحالة .