صوت طقطقه بالفك بدون الم

icon 3 يوليو 2023
صوت طقطقه بالفك من جهه وحده عند فتح الفم وتسكيره بدون الم هل فيه تمارين او حل او لازم اذهب للدكتور؟ مع العلم الطقطقه لها ٣ ايام

إجابات الأطباء على السؤال

د. ايمان الشيخ
طب اسنان
هل في شي موترك حالياً أو عندك او اقتربت الدورة الشهرية ؟؟ .. عموما لا داعي للخوف أو القلق يمكن عمل مساج من أمام الاذن لتحت الفك و يمكنك عمل مكمدات ساخنة أو الاستحمام بماء ساخن و إن استمر أو زاد الألم يجي زيارة الطبيب أن استمر أكثر من أسبوع أو ١٠ أيام
د. ايمان الشيخ
طب اسنان
هل في شي موترك حالياً أو عندك او اقتربت الدورة الشهرية ؟؟ .. عموما لا داعي للخوف أو القلق يمكن عمل مساج من أمام الاذن لتحت الفك و يمكنك عمل مكمدات ساخنة أو الاستحمام بماء ساخن و إن استمر أو زاد الألم يجي زيارة الطبيب أن استمر أكثر من أسبوع أو ١٠ أيام

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا كمان بيحصل معايا كده بس مببقاش متوتره او اى حاجه و بحس ان الفك كله مش عاوز يتفتح غير لما بعمل مساج فعلا بس هو ده طبيعى و هل اروح اكشف

icon 3 يوليو 2023