ضرس العقل عندي نصفه ظاهر والنصف الاخر مدفون تحت اللثة واللثة حمراء اللون ومتورمة تؤلم للغاية زرت الطبيب قال انه يريد خلعه فورا

icon 27 ديسمبر 2018
ضرس العقل عندي نصفه ظاهر والنصف الاخر مدفون تحت اللثة واللثة حمراء اللون ومتورمة تؤلم للغاية زرت الطبيب قال انه يريد خلعه فورا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد نافع
طب اسنان
لو لم تظهر الأشعة تسوسات في ضرس العقل أو الضرس المجاور ليه يبقى ممكن تتغلبي على التهاب اللثة باستخدام مضمضة بماء أكسجين 10mg
الدكتورة سمية محسن
طب اسنان
يمكنك خلعه فوراً لا مشكله في ذلك