ضرس العقل (فك سفلى يمين )جزورة معوجه جراح الاسنان بيقول افتح واكسر العضم واشيلة كامل او انه لو اتكسر مش مشكلة هسيب الباقى ٢مللى الجسم يطرده هختار الحل دا لكن خايفة يسبب مشاكل

icon 26 يناير 2016
ضرس العقل (فك سفلى يمين )جزورة معوجه جراح الاسنان بيقول افتح واكسر العضم واشيلة كامل او انه لو اتكسر مش مشكلة هسيب الباقى ٢مللى الجسم يطرده هختار الحل دا لكن خايفة يسبب مشاكل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بهاء صالح ابونقاية
طب اسنان
يجب عمل اشعة بانوراما للفم كاملة واستشارة طبيب اخر