طيب انا اخدت جرعة مضاد حيوى كل ساعات ومسكن ومضاد للالتهاب ولسة زى ما ا

icon 31 أكتوبر 2014
طيب انا اخدت جرعة مضاد حيوى كل 6 ساعات ومسكن ومضاد للالتهاب ولسة زى ما انا هوه علاجها بيطول ولا المفروض انى العلاج يعمل حاجة من الاول انا مفيش اى تحسن

إجابات الأطباء على السؤال

د. اماني العساف
طب اسنان
هناك مشكلة لا بد من تشخيصها بالفحص السريري و الاشعة ... قد يكون المضاد الحيوي كذلك غير كاف و يحتاج الى تغطية ثنائية