عندى بحس انى مش قادر اعمل مجهود وعلىطول جسمى مهبط وبحس ان يدى بترتعش و

icon 30 أغسطس 2018
عندى 20 سنه بحس انى مش قادر اعمل مجهود وعلىطول جسمى مهبط وبحس ان يدى بترتعش وبحس بردو فى أعصاب رجلى بكده وبقوم من النوم مصدع وبحس ان الصداع فى نص دماغى ولما بأكل بطنى بتوجعنى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو النجار
طب عام
ينصح بعمل تحاليل خاصه بوظائف الغدة الدرقية والسكري وفقر الدم مع متابعة قياس ضغط الدم.

تعليقات الزائرين

عمر محمد ابراهيم حسن عمر محمد ابراهيم حسن

بطني وجعاني وكده ودماغي وجعاني وبحس ع كول انا دماغي وجعاني وعايز هنام وكده بيجيلي نغازات عند صدري كده

icon 18 ديسمبر 2021