عندى قرح فى اللثة بشكل كبير وبتطلعلى بالتلاتة وفى اللسان وكشفت كتير وكل دكتور يقولى سبب مختلف وانا دائم غسل اسنانى . وتخف ومتكملش اسبوع وتطلعلى تانى ياترى سببها اى وعلاجها

icon 16 سبتمبر 2015
عندى قرح فى اللثة بشكل كبير وبتطلعلى بالتلاتة وفى اللسان وكشفت كتير وكل دكتور يقولى سبب مختلف وانا دائم غسل اسنانى . وتخف ومتكملش اسبوع وتطلعلى تانى ياترى سببها اى وعلاجها

إجابات الأطباء على السؤال

د. تيسير شنابلة
جراحة الفك والأسنان
هذه قرح القلاع ادهنها بالعسل ثلاث مرات يوميا وسلامتك
طاقم الطبي
راجع اخصائي باطني .