عندي التهاب لثة عملي تنظيف وكتب لي معجون ومضمضة لمدة اسبوع وبعدها معجو

icon 5 أكتوبر 2018
عندي التهاب لثة دكتور عملي تنظيف وكتب لي معجون ومضمضة لمدة اسبوع وبعدها معجون تانى ومضمضة على طول،حسب علمي المضمضة على طول مش كويسة ع الفم فأيهما الصحيح..تحياتي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبدالرحمن محمد الحميدان
طب اسنان
نعم لاننصح بها لانها تعتبر مضاد

علىحسب نوعية المضمضة فالانواع المحتوية على الكلورهكسدين لايفضل طول استخدمها

اوالبوفيدين ايودين ايضا لانها تصبغ المينا

اما العشبية من القرنفل والمنتول فلابأس من تخفيفها كمزيل لرائحة الفم الكريهة

الدكتور حاتم البيطار
طب اسنان

علىحسب نوعية المضمضة فالانواع المحتوية على الكلورهكسدين لايفضل طول استخدمها

اوالبوفيدين ايودين ايضا لانها تصبغ المينا

اما العشبية من القرنفل والمنتول فلابأس من تخفيفها كمزيل لرائحة الفم الكريهة