عندي ضرس مسوس عالجته عند الطبيب خلال عدة حصص وقام باصلاحه، بعد يومين أحسست بألم في العضم ما بين أذني وعيني.افيدوني بارك الله فيكم.

icon 16 مايو 2016
عندي ضرس مسوس عالجته عند الطبيب خلال عدة حصص وقام باصلاحه، بعد يومين أحسست بألم في العضم ما بين أذني وعيني.افيدوني بارك الله فيكم.

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اشرف بدير يوسف المسيري
طب اسنان
لو الالم كمان له علاقه بالفتح والاغلاق للفك يكون اكيد لديك مشكله بالفك.لو مكان ابرة المخدر بيوجعك ممكن يكون ايضا من ابرة المخدر-اعمل مساج علي المفصل وكمادات دافئه وريح المفصل وتجنب اكل اللبان والاكلات القاسيه. وحاول تكشف علي المفصل في عيادات بامريكا تخصصها المفصل