عندي ناب لبني و كنت عاملة تقويم للفكين عشان مش كانوا قافلين ع بعض و شا

icon 26 أبريل 2016
عندي ناب لبني و كنت عاملة تقويم للفكين عشان مش كانوا قافلين ع بعض و دكتور شال التقويم بدري قبل ما يتم العلاج هل ضروري اعمل تقويم فك وناب والمدة هيفضل قد ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد معتوق
تقويم الأسنان
بعد فك تقويم الأسنان الثابت يجب وضع المثبت لثبيت النتيجة عند المرحلة التي وصل إليها العلاج ,, علما أن المفضل هو استكمال المعالجة التقويمية في حال لم تنتهي و ذلك بإعادة تركيب التقويم الثابت , بالنسبة للناب اللبني فالتقييم يعود للطبيب حسب الحالة