لدياسنان لبنية تم قلعها والدائمة بزغ منهاوبقي الانياب وسن خلفها لو سمح

icon 25 أكتوبر 2017
السلام عليكم.لدي6اسنان لبنية تم قلعها.والدائمة بزغ منها3وبقي الانياب وسن.خلفها.لو سمحتم كيف احرضها على البزوغ وتعجيل خروجها ونموها خاصة ان الانياب من 3اشهر قلعتها؟!شكرا لكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور لؤي ناصر
طب اسنان/اطفال
يتريت توضح كم سنك على العموم مفيش حاجة اسمها لتعجيل ظهورهم لاتستعجل سيخرجوا ان شاء الله