لو سمحت انا اتخبطت في سناني الاماميه خبطه قوية .. وهيا الان تؤلمني وتهتز .. هل سترجع الي وضعها الاصلي وهتثبت ولا هتفضل تهتز كدة لحد اما تتخلع؟؟؟

icon 11 سبتمبر 2016
لو سمحت انا اتخبطت في سناني الاماميه خبطه قوية .. وهيا الان تؤلمني وتهتز .. هل سترجع الي وضعها الاصلي وهتثبت ولا هتفضل تهتز كدة لحد اما تتخلع؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق نبيل الضباعين
جراحة الفك والأسنان
يفضل عدم تناول الاطعمه الصلبه اول اسابيع ويمكنك استعمال حبوب Rodogyl ، ويمكن الذهاب لطبيب الاسنان لتثبيتها .