السلام عليكم ورحمة الله وبركاته لو سمحت انا عندي السنتين ال قدام + سنة جمبهم مايلين نحية الشمال شوية فبياثر عالضحكة هل لو روحت لدكتور لازم تقويم ولا في حاجة اسهل ؟

icon 16 يونيو 2019
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته لو سمحت انا عندي السنتين ال قدام + سنة جمبهم مايلين نحية الشمال شوية فبياثر عالضحكة هل لو روحت لدكتور لازم تقويم ولا في حاجة اسهل ؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد ابو رضوان
طب اسنان
وعليكم السلام الخيار الاول تقويم الاسنان الخيار الثانى اجراء تركيبات سنيه تناسب الحاله اما قشور او زيركون او بورسلان