لو سمحت انا عندي و شهور انا سنتين الي قدام اتخبط فيهم واتكسرو نص عاوز

icon 30 أبريل 2017
لو سمحت انا عندي 14سنه و 7شهور انا سنتين الي قدام اتخبط فيهم واتكسرو نص عاوز اعرف هم ممكن يطلعو تاني وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد ابو رضوان
طب اسنان
فى عمر 14 سنه غالبا ما تكون الاسنان الدائمه قد احتلت مكان الاسنان اللبنيه فى حال تكسرهم من الممكن معالجتهم بالحشوات التجميليه