لو سمحت ممكن حد يطمنى انا مركبا طربوش لى الضرس ومش عارفة اكل علية وحاسة ان هو عالى اعمل اية

icon 22 سبتمبر 2016
لو سمحت ممكن حد يطمنى انا مركبا طربوش لى الضرس ومش عارفة اكل علية وحاسة ان هو عالى اعمل اية

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد سالم الحاطي
طب اسنان
مراجعة طبيب الاسنان... وتحسين وضع الاطباق... واذا لم تتحسن المشكله ... عمل تلبيس جديد... ويلصق بلاصق مؤقت ... لفتره اسبوع... اذا الوضع جيد .. يتم الالالصاق النهايي وعند وجود اي تعديل يصبح من السهلةالتعديل عليه باللاصق المؤقت ..دون تحميلكم مزيد من التكاليف
الدكتور مهند جواد
طب اسنان
راجعي الطبيب حتى يقوم بالتخفيف من العلاوة وتحسين الإطباق واذا لم تحل المشكلة فلا بد من عمل واحد جديد

تعليقات الزائرين

نور احمد نور احمد

هل لو الطربوش بعد التعديل حسيته هبط شوية عن اللي جنبه ممكن يأثر على السن المجاور مع العلم ان السن المجاور ناب يعني والطبيعي اعلى شوية

icon 29 مارس 2024