هل يوجد حل اخر من غير تقويم الاسنان بالنسبة للفراغات الموجودة بينها

icon 28 أبريل 2018
هل يوجد حل اخر من غير تقويم الاسنان بالنسبة للفراغات الموجودة بينها

إجابات الأطباء على السؤال

د. دعدلاء يونس عبود
طب اسنان
يوجد أكثر من طريقة للعلاج 1_حشوات ضوئية تملأ الفراغ 2_القشور السنية او ما يسمى الفينير 3-التتويج او التلبيس بالخزف او الزيركون

تعليقات الزائرين

no name no name

انا كنت خلعه درسين وانا صغيره فطبعا عملت فرغات بين الاسنان دلوقتي عايزه اعمل زرع بيقولي من الافضل اعمل تقويم بعدين زرع بس مكلف فقال لي عادي اعمل زرع بس الفرغات هتفضل موجود هل فيه ضرر اني الاسنان تفضل فيه فسح بيناتها كده

icon 16 أكتوبر 2022