ولكن اصريت على ال انه تكون التلبيسة من قطعتين عشان الفك يرتاح عندما رف

icon 1 ديسمبر 2012
ولكن اصريت على الدكتور انه تكون التلبيسة من قطعتين عشان الفك يرتاح عندما رفعت القطعة الثانية المكونة من اربعة ظهرت لي مشاكل اخرى السنين الامامين فوقه واحد من الجه اليسار بيقول الدكتور دمل مع العلم انه لايؤلمني بعد ما عمله عصب وايضا الناب كان فيه الم خفيف وبعدين بعد ما نظفه راح الالم لكن بيقول الطبيب المعالج انه فيه دمل اصبح بده يخلعلي سنين واحد من السنينين الامامي

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد ابو رضوان
طب اسنان
الافضل هو ما ينصحك به طبيب اسنانك