يوجد عندى الم فى الضرس وكمان بدأ يورم مش عارفه اعمل ايه اريد اجاابات سريعا ارجوكم وكمان علاج سريع ليه

icon 12 فبراير 2017
يوجد عندى الم فى الضرس وكمان بدأ يورم مش عارفه اعمل ايه اريد اجاابات سريعا ارجوكم وكمان علاج سريع ليه

إجابات الأطباء على السؤال

د. اماني العساف
طب اسنان
الحل بالتوجه السريع لطبيب الاسنان لمعالجة المشكلة من جذورها لانه لو تم اخذ دواء او تم استعمال مضمضة طبية فهي تخفيف للاعراض فقط