السلام عليكم إبن أخي عنده نقص في صفائح الدم منذ ايام كانت 110وبمتابعه التحليل النهارده بقت 34 هل ف خطوره علي الطفل عمره سنه ونصف ولي أي مكان اتجه بيه لتشخيص حالته

icon 31 يناير 2019
السلام عليكم إبن أخي عنده نقص في صفائح الدم منذ ايام كانت 110وبمتابعه التحليل النهارده بقت 34 هل ف خطوره علي الطفل عمره سنه ونصف ولي أي مكان اتجه بيه لتشخيص حالته

إجابات الأطباء على السؤال

د. امال ادريس
طب أطفال
طبعا لازم تروحي به مستشفي الاطفال الفرنساوي