ابنتى اتمت سنة واثناء تطعيمها بالصحة تم عمل تحليل هيموجلوبين والنتيجة ١٠ واخبروها بوجود انيميا مع العلم انها تعطيها هيدروفيرين ٥ نقط منذ عدة اشهر

icon 20 ديسمبر 2018
ابنتى اتمت سنة واثناء تطعيمها بالصحة تم عمل تحليل هيموجلوبين والنتيجة ١٠ واخبروها بوجود انيميا مع العلم انها تعطيها هيدروفيرين ٥ نقط منذ عدة اشهر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رامي حمدي بخيت
طب أطفال
تعمل صوره دم كامله ... علشان نحدد نوع الانيميا .... لانه مش شرط تبقي حديد ... ممكن انواع اخري .. وتحتاج تحاليل اخري