بعد اذنك يادكتور ابنى انهردة اخد حقنة السنة ونص

icon 11 يناير 2020
ابنى بديله سيتال شراب كل ٦ساعات بس هو بيسخن اوى بعد ٣ ساعات ينفع لديله مع سيتال شراب بروفين بالتبادل كل ٤ ساعات

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة لبني العزايزة
طب أطفال
مافى اى مشكلة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

مساء الخير يا دكتور بنتي عندها 4 سنين وعندها سخونيه ودرجة الحرارة 38 و4 شروط في الترموتر الديجيتال ادتها لبوس دولفين ينفع اديها سيتال و بروفين بالتبادل كل 4 ساعات ولا خليني لبوس

icon 30 مايو 2022
ايمان شعبان ايمان شعبان

ابنى عنده ٦ سنين عندو برد اديتو وان تو سرى شراب وبعدها بساعه سخن اديتو دولفين لبوس ١٢٥ هو كدا خطر ممكن يحصل حاجه الواد انا قلقانه عليه

icon 28 سبتمبر 2022
يوسف يوسف يوسف يوسف

دكتور ابنى بديله سيتال شرب بس لسة سخن وعنده رشح وبرد

icon 13 أبريل 2023
Mohamed Sherif Mohamed Sherif

ابني عنده سنه وعشر شهور عنده سخونيه وبديله بروفين بعد ساعتين بسخن سخونيه شديده اعمل ايه

icon 25 يونيو 2023